Entrédörrar och glaspartier

Glasdörrar och aluminiumpartier – vi erbjuder alltid skräddarsydda lösningar!

Entrédörrar

Oavsett om det gäller företag, bostadshus eller offentlig verksamhet så är det viktigt med en snygg entré. Idag kan glas göras starkt, hållbart och stryktåligt så att det kan användas till stilrena och välkomnande entréer och dörrar.  Glasdörrar finns i flera utföranden och storlekar, välj bland skjutdörrar, slagdörrar och vikdörrar. Det finns också glasdörrar som är anpassade för inomhusmiljö. Här på Johannelunds Glas i Linköping har vi kunskap om vilka krav som ställs när det gäller skydd och säkerhet i olika byggnader och hjälper er med en lösning som är välanpassad för ändamålet.

Glaspartier

Den som söker extra mycket ljus och luftighet eller vill bjuda in naturen kan välja stora glaspartier eller glasfasader. Glasväggar kan användas både inne i exempelvis kontorsmiljö och som yttervägg om man har en härlig utsikt. Våra glaspartier kan anpassas i alla storlekar och ha olika grader av isolering. Andra vanliga saker att ta hänsyn till när man väljer lösning är brandklass, inbrottsskydd och ljudreduktion.

Kontakta oss i ett tidigt skede så erbjuder vi hjälp hela vägen från planering till installation så att ni får precis de egenskaper som behövs för ert glasparti. Vi jobbar med högkvalitativa produktlösningar i glas, aluminium och stål, läs gärna mer och låt er inspireras av våra leverantörer Sapa och Schuco.