Inglasning

Välkommen till Linköpings proffs på inglasning!

I Sverige har vi en relativt kort sommar men med ett inglasat uterum kan du förlänga sommarkänslan. Glas släpper in ljus men stänger ute vind, kyla och nederbörd. Det finns olika sätt att göra ett uterum. Ett av de vanligare sätten är att glasa in en befintlig uteplats med trädäck. Vi erbjuder inglasningar för alla behov, både enklare och mer avancerade med högre krav på värme och låsbarhet. Tänk igenom hur ni vill använda ert uterum utifrån årstider och om det ska vara fasta, skjutbara eller vikbara partier.  Vi ordnar även lösningar för vinterträdgårdar och lusthus.

Myggfönster och insektsskydd

Ibland vill man öppna skjutdörrarna till uterummet eller vädra sovrummet för att få in en svalkande bris men med den friska uteluften kan det följa med mygg, knott och andra insekter. Besväras du av insekter och kryp kan måttanpassade myggnät och insektsskydd göra livet behagligare sommartid. Vi säljer och installerar måttanpassade insektsskydd till fönster och dörrar. Standardfärg är vitlackerade aluminiumramar med grått nät av glasfiber, men önskar du ramarna i en annan färg så går det också att ordna.

Kom in till oss med dina önskemål, mått och skisser så ger vi dig konsultation och kostnadsförslag.

Glasräcken

Skapa trygghet utan att ge avkall på utsikten! Vi har räcken med stolpar i olika modeller och med olika finish, för montering ovanpå eller vid sidan av altandäck, med eller utan handledare i material som rostfritt och ek. Vi jobbar med produkter av rostfritt stål och aluminium av hög kvalitet.

För den som önskar finns glasräcken helt utan stolpar och klämfästen, då får du ett luftigt och stilrent räcke som passar lika bra inomhus som utomhus, i privat eller offentlig miljö. Glaset fästs i en bottenprofil i aluminium som har minimalt underhållsbehov.